Malay Traditional Children Games


Happy Malaysia Day!



last week i got an assignment from ma lecturer for d subject of product design studio. ekseli assignment ni mcm tade kaitan nye.. sy rase ni utk brainstorming or nk ajar cane kite nk create idea kot.. ntah la, something like dat.

Malay Traditional Children Games, presentation date 19 Sept 2013. pastu nak kena hantar report, buat projek utk develop kan game ni, x kire la dr segi nk create a new product for diz game or ubah instruction..

game yg sy pilih- bowling kelapa.
lain2 game such as teng2, seremban, lompat galah n semue game dah di booking oleh classmates.. 


anybody know diz game? bowling kelapa.
dr segi history die ke, skill die ke, objectives or benefits game ni ke, problems die ke, safety die ke.. whatever la.. pliz share.. tq 

=)


3 comments:

Green Amila said... Reply To This Comment

bowling kelapa.. rugi sapa yg x pernah main.. hehe

Puan Ezy said... Reply To This Comment

boling kelapa xprnh main..
tkot kene kaki ke.. kepala ke.. sbb kelapa kn mcm keras gitu.. xsure la dr segi keselamatan mcm mane.. hehe..
kalo balin selipar prng main.. lbh krng je kot ngn boling kelapa..

Anis Quichykwa said... Reply To This Comment

Hi.. i have to do the same projects too.. can u share a bit information to me? If you dont mind email me at amsQuichykwa@gmail.com

This Blog is Protected. Copyright 2012 © All Right Reserved by Natasha