Sumbangan Pembinaan Masjid Saidina Umar Al-Khattab

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum w.b.t

Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud :
"Barangsiapa yang mendirikan masjid kerana Allah walaupun hanya memberikan sesuatu benda sebesar sarang merpati, nescaya Allah akan mendirikan untuknya rumah di Syurga"

Kemajuan pembinaan masjid terkini. Sumbangan derma/waqaf/zakat masih diperlukan untuk menyempurnakan pembinaan masjid ini. Mohon war-warkan juga merupakan satu usaha untuk merealisasikan aspirasi penduduk Qariah Padang Meiha. In Shaa Allah ada ganjaran di akhirat nanti. Sekurang-kurangnya dapat juga pahala menyampaikan maklumat ini dari menyebarkan sesuatu yang tidak berfaedah kepada Ummah. Moga bermanfaat pada keluarga & sahabat kita yang lain. 
Jazakumullahu Khairan Kathira. :)Sy bg pihak bapa saudara sy Dr. Talib bin Ria Jaafar dgn rendah diri meletakkan harapan agar saudara-saudara di luar sana boleh membantu dgn sumbangan seikhlas hati bg pembinaan masjid ini, atau war-warkan kpd yg lain. Semoga usaha kita yg sedikit ini mendapat barakah dari Allah s.w.t. No. Akaun bank atau sebarang maklumat selanjutnya boleh menghubungi nombor yg tertera pada gambar.

Terima kasih, Wassalam.

No comments:

This Blog is Protected. Copyright 2012 © All Right Reserved by Natasha