Answer Me =)



somebody borrowed my laptop to finished up our group assignment kt library while sy plak ade class, n he promised me nk bg leptop after my class ends. tp lecturer sy time tu mulutnya terlebih aktif, smpi x sedar time solat Jumaat, n he sms me "after solat jumaat claim leptop ko kat aku". then i just waiting him in library punye waiting lah waiting tp die x dtg2 gak. call dah 1000x he didn't answer once pon. smpai sy pulang ke kondo, sy sms no reply, sy call pn no answer. no respond. tut tut tut.. he called me, "sorry sorry sorry mintak maaf sgt tasha aku tertidur lepas solat. aku dtg umah kau bg leptop ni, tingkat bpe?" n i said, "no no no.. its okey.. just lain kali jgn lah x jwb, penat tggu.".. lastly jumpe kt tempat parking kereta kondo kt ground floor. "tasha pliss..aku serba salah ssgt. aku nk blanje kau berbuke jap lg. jom lah gi bazar same.." i said, "lahh.. kan aku ckp aku okey je.. xpe, dah tertidur nk buat cemane.." after pujuk memujuk, sy tetap xnk pegi bazar dgn die.. konon everything is settled la kan, dlm lif pn he keeeps continuously call me bcoz serba salah gile even da smpi umah sy tgh basuh kain pn die call ckp mintak maaf. then he text my roomate nk gi bazaar same2.. u know y? he know dat di mana ada roomate sy tu, di situ ade sy so dia boleh la blanje.. well.. actually awak kenapa... =)


16 comments:

ieedaz @ mama_isha said... Reply To This Comment

Haaaaa dier nk ngorat tasha ler tu! Pandai die guna taktik pinjam latop tu ye, rupanya nk ajak tasha berbuka same heehe

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said... Reply To This Comment

Ahakz, memang menyakitkan hati kalau kita kol tapi tak answer, rasa macam diri nie like pemberi makluman kt stesen keretapi tu pulak, ding dung bell, bla bla bla ding dung bell. serius is sakit hati kalau is kol org tu tak angkat2.

babycomel said... Reply To This Comment

mybe si dia tak sengaja & sungguh2 mintak maaf, jadi.. maafkanlah dia ;)
hehehe

skulluv said... Reply To This Comment

so sweet,hehe

hainom OKje said... Reply To This Comment

OKje agreed dgn eedaz tu... sebenarnya dia nak ngorat tu.... eleh....eleh.... malulah tu...he...he.... tapi bukan taste awak eh...

Apa pun... semoga ramadhan ini menjadi titik permulaan!

Fieza Ghulam said... Reply To This Comment

die rase brsalah2 sgt la tu tasha..sian kt die..tp mcm ade mkne nk ngorat jgk je tuu..huhu

jemput bace new entry sy :D
http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/kisah-peribahasa-dgn-ank-buah-aku.html

Waalid5035 ™ said... Reply To This Comment

hem...terbau sumthing je..=p

haz said... Reply To This Comment

ecececehhh.. dia suka awk la tuuu.. so sweet~ hihi ^^

eimah siti said... Reply To This Comment

wahhhhh.....mmg betul2 nyesal tuu...or maybe ada udang disebalik mee...tertidur or sja2 ckp tidur...awk ada admire la....=)

A'ishah Kamaludin said... Reply To This Comment

haha, betul2 rase bersalah kot.. xpun nak ngorat.. wakaka

Nurul Husna Mohd Hassan said... Reply To This Comment

cakap je terus terang kalau nak ngorat. malu2 ayam lak. hik3

scorpiogurwl said... Reply To This Comment

hihi , finas rase si dia tuh nak usha Tasha laa .. saje jek tuh buat pinjam lappy .. Rupa2nye nak ajak buka same laa .. kih3x ..

missha said... Reply To This Comment

sama ada dia betul2 mintak maaf or ade bnda lain :D

Dylla Abas said... Reply To This Comment

hmmmm...ooo,heee...tny la "awk kenapa" tu kat dia..live! amacam..ada berani..?? hahaha :)

fasha amira said... Reply To This Comment

da jatuh chentaa lettewww

ros_reeza said... Reply To This Comment

sambil menyelam, minum air ni.. hihi.. memang dia rasa bersalah sebab hal tu, alang2 dah jumpa tu, ngorat sekali.. hhihih..

This Blog is Protected. Copyright 2012 © All Right Reserved by Natasha