Untitled



class for Thursday n Friday da postpone, so budak2 rmai la yg blk Rabu mlm, trmasuklah housemates sy, Selamat Hari Raye la kan.. tapi,

lg dua org tu.. =) mereka blk hari Jumaat, dunno la bcoz of class or mmg sgaje blk lewat..
mereka ckp,
"Tasha.. kau balik hari ape?"..
"x sure.. maybe Rabu.. kenapa?"
"alahaii.. rumah dekat je.. blk la lewat sikit, boleh teman kitorg kt sni.."
"oh.. tengok lah mcm mane, Insya-Allah sy try teman.."
"mane boleh leader rumah balik awal.." - even mereka ckp mcm main2, tp sentap jugak kn.. yg pilih sy jd leader rumah, bukn sy nak pon tggung jawatan ni =(

smlm nenek trsyg meninggal dunia-Al-Fatihah, sedih x hilg lg.. tp sy balik juga ke rumah demi nk temankn mereka berdua.. cuba teka apa jd..

mereka berdua keluar shopping raya dgn member2 lelaki mereka.. so sy seorang shj brmlm di rumah sehingga 3,4 pagi baru mereka pulang.. Okey, sy senyum.. ^__^

sekali lg pagi ni member2 lelaki mereka ajak keluar, sy tertinggal lg seorg diri di rumah. bukn sy x mahu ikut, sy now busy ulangkaji nota-nota n buat assignment sy..

just what I wanna say is,
Sy blk ni nk temankan korang kat rumah, tp last2 sy pulak yg sorang-sorang.. If both of u dah plan nk keluar je, y not korang inform awl-awal, tak payah sy balik! smlm kenduri tahlil arwah nenek, boleh sy pergi! =(


16 comments:

fasha amira said... Reply To This Comment

tasha,sedihnya..kalau saya memang geram sgt2 daa..baiknya awak snggup tingglkan kenduri utk temankan kwn..haish,,geram plak rasanya..serius

missha said... Reply To This Comment

kalau missha, rasa geram yg super duper.huhu.

Waalid5035 ™ said... Reply To This Comment

hem..bagusnya sahabat tu...~
tasha,baik jangan sampai tertindas...jahat jangan sampai menindas..wallahua'lam

Natasha said... Reply To This Comment

@fasha amira xsalahkn diorg sgt.. slah sndiri, g melayan sgt permintaan org.. kuikuikui.. pdn le muke kite.. =)

Natasha said... Reply To This Comment

@missha geram tp mls nk ckp.. ^^

Natasha said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
Natasha said... Reply To This Comment

@Waalid5035 ™ =) hehe, buat baik org pijak.. buat jahat, org x suke.. pyh la kn.. pasni kite buat bodo je la kot..

Nurul Husna Mohd Hassan said... Reply To This Comment

lepas ni utamakan keluarga dulu tau :)

p/s : oo takpe2. pape pun camat hari raya dik :)

are_lin@yu said... Reply To This Comment

kalau camtu baik blk umah dear..berbuka dengan family kan..
salam aidilfitri dari ayu ;-)

Cik Rongoks said... Reply To This Comment

sabar ye. spatutnye diorang inform la dulu kan. hurmm

eimah siti said... Reply To This Comment

serious sedih klau member buat cam tuu....klau cik siti la...hari ni (khamis) mmg cik siti akan balik....huhu

eesyaLavigne said... Reply To This Comment

Kesiaannya kak tasha .. sedih jugak kalau dapat housemate mcm tuh .. Tak menghargai langsung .. Btw , selamat hari raya ~

ejulz said... Reply To This Comment

smoga arwah nenek ditempatkan bersama2 org beriman..

Hasrina said... Reply To This Comment

sabarye awak.kadang2 some people always take things for granted

haz said... Reply To This Comment

eee. sabar jelaa. kalau haz pun mmg dh lme geram dh ni. grr. baik tasha stay kenduri tahlil arwah drpd teman diorg tu. think bout urself first b4 other.

jgn terlmpau baik sgt nanti seng diorg pijak kepala. haihh..

hainom OKje said... Reply To This Comment

Sabar aje le Tasha..... nak buek cam no.... hikmahnya dapat jugak study kan....

This Blog is Protected. Copyright 2012 © All Right Reserved by Natasha