Segmen : Aku dan Blog



click banner to juin ^^

tgh jln2 n bw kt planet velog2 org, tetiber bagai kilat petir sy terstop kat satu segmen nieh.
mcm nk xnk je juin sbb mate dah mcm ==, well.. da tgh mlm ko x tido lg cik Tasha oi!!
mmandgkan pganjur segmen ni hensem, kacak brgaye lg mnawan, teknik mgayatt laaa.
pjg plak citer an. back to the point, actually abg Paly (abg ke? hentam je la ek). die nk
kenal sy bdak2 vlogger n nk follow vlog2 yg die brkenan - pilihlah aku jadi pacarmu.
antare terms n conditions nya ialah :-

a) sediakan 7 dulang hati nyamuk, ok tipu.

kopipes :-
1. Buat satu entri bertajuk "Segmen : Aku dan Blog"
2. Letak header blog aku tu kat entri korang dan backlink ke sini.
3. Tulis tentang korang, panjang pendek up to korang lah dalam entri.
4. Tulis jugak kenape korang buat blog.
5. Letak 5 blog yang terbaru korang follow atau mane2 blog korang suke. Tak nak letak pun takpe.
6. Copy link entri korang dan komen kat bawah entri aku ni. Settle.

tentang sy.. citer psl sy erk? better sy tempek gamba,
klu nk tulis bleh wt novel next year bru khatam kot?


kenapa buat velog?

after habis practical, x tau nk buat ape. at 1st main edit2 velog.
2nd, menulis ape yg timbul kt kpale.. nk brckp xde spe dgar plak kn.


I just want to have many frenz.
evendo I've no idea whose them actually in real life,
I enjoy the feeling- ade org suke kite ade org x. right ^^

5 org yg sy bru follow


*they were listed for this segmen :-


12 comments:

Paly said... Reply To This Comment

adeh, abam paly plak, malu tite, hahaha

ape pun, thx sb sudi join :)

Iema Gurlz said... Reply To This Comment

iema dtg bls kunjungan
da lme follow blog nie ^^

Aqira izzati said... Reply To This Comment

hey cikgigi kembli smle ,
thnkz sweetie , nice blog u have .. :D

Aqira izzati said... Reply To This Comment

hey cikgigi kembli smle ,
thnkz sweetie , nice blog u have .. :D

sii gadis polkadot❤ said... Reply To This Comment

Assalamualaikum :D

Datang sini membalas kunjungan. Salam kenal :D
Done follow youu.

myu said... Reply To This Comment

Salam :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

rafie zawawi said... Reply To This Comment

blog yg menarikk.. cantik!!
follow u here from the same segmen :)

http://musesprodigy.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

no copy paste/wni wanina said... Reply To This Comment

singgah sini segmen ygsama :
http://waninadoterstorytale.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

cik sweety said... Reply To This Comment

jenjalan sini :D

blog yg menarik :D

Myu Angle said... Reply To This Comment

Salam perkenalan :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://myuangle.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Aisya Zulkefle said... Reply To This Comment

Semestinya dari segmen yang sama :)) Bw blog ini dan follow :D

http://www.aisyazulkefle.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Syamimiess said... Reply To This Comment

Salam... im new here. :) sila beri tunjuk ajar. peace!!

This Blog is Protected. Copyright 2012 © All Right Reserved by Natasha