Tak Payah Jadi Perempuanlah



apa pendapat korang pasal coklat? best. sedap. manis. romentik. ala2 ladies gitu. camtu kan.
selalunya bila tanya perempuan nak hadiah apa, at least mesti ada coklat dlm senarai. wajib.


tak coklat, bunga.. pehh.. hadiah memang melambangkan kelembutan jiwa la sangat kan ;)
tp manusia macam sy.. kurang minat benda2 alah tu.. kalau org bg, sy sedekah kt adik2 je la..
kalau org tanya, sy prefer lagi beli something yang kita boleh simpan, murah ke mahal ke,
so bila kita tengok, kita ingat. dan ade rase tanggungjawab sikit nak jaga pmberian org tu.
bg sekeping daun gugur yg layu aisehhh ^^ pon sy terima, bleh simpan dlm dompet watt..

kalau ada manusia judge korang :-
tak payah jadi perempuan lah kalau tak suka coklat. glurrpppp.. so whatt?? haissh..
korang setuju? atau tidak?


11 comments:

iema ツ said... Reply To This Comment

akak ! kita serupa ~ haha . iema pun tak berapa minat sangat dengan coklat . paling banyak boleh makan pun satu or dua gigitan ja . lebih prefer benda yang boleh dilihat dan disentuh . hehe . so , semestinya iema tak setuju dengan statement "tak payah jadi perempuan kalau tak suka coklat" :) hehe

Cik Anis said... Reply To This Comment

cik anis suka
cik anis suka
...
ate-nye moh le follow cik anis ;)

cweet pinky said... Reply To This Comment

larh , gile ape komen takyah jadik perempuan kalaw tak suke coklat ? takde kena mengena langsung , CP peminat tegar coklat , dlu mase skolah teknik , kerap betul dapat coklat tah dari sape ... tiba2 dtg skolah , atau lepas rehat , dah ade coklat bawah meja ... aiya , ade membe yang dapat coklat jgk , simpan bgkusan coklat tuh bwt kenangan , CP tak simpan , konpom takde tersimpannya ...

hananhadila said... Reply To This Comment

hanan tak kesah nak bagi hadiah ape , trime dengan hati terbukee jee :D

Nur Atiqah Mohd Zaki said... Reply To This Comment

tgok kpd kesukaan org lah kan
eyqa mmg suke!

Nadia Johari said... Reply To This Comment

nad pun x suke coklat..klo mkn coklat msti yang ade kcg2 sokit..tp klo org nak bg pe slhnyer kan..

are_lin@yu said... Reply To This Comment

prmpn mmg suka coklat kan ;-)

dya bunga said... Reply To This Comment

dya mmg paling suka coklat..hilg stress..haha

dya bunga said... Reply To This Comment

dya mmg paling suka coklat..hilg stress..haha

Qashmere said... Reply To This Comment

Rasanya laki perempuan semua suka coklat ! Haha

Dylla Abas said... Reply To This Comment

suka sgt kat coklat..tp tu bukan la lambang keperempuanan pun..huhu :p

This Blog is Protected. Copyright 2012 © All Right Reserved by Natasha