Hangoutz Day



Sabtu lepas sy n him n her n him so 4 org la smue kn, hangout dr pukul 9 pagi smpai la 11 mlm. haha. Of course rase skru kaki tercabot. Semuanya gara2 plan yg x brape nk jd.. Tp byk tempat la kitorg singgah.. enjoyzzz sgt.. lg2 ade org support kan, heheh! Kalau da sekali keluar mmg x ingt dunia, batak dpt tgok awan..

Dr rumah dia kt Rwg, dia jemput sy kt Gombak by 9am, tp sy tpakse bgun pkul 6 am, solat n siapkan breakfast family.. buat nasi goreng jer lah..

We went to JJ Rwg, but cancel tgok wayang bcoz dat place x hupdate cerite yg latest kelua. Seriously geram sgt if we know dat tempat tu agak 'kuno'.. huh, pegi Wangsawalk jerkk.

Then we heading to The Store Sg Buloh, sempat la shopping mcm2.. beli tudung, cd game yg x brape mahal tu, n main game kt pusat hiburan tu..bumper car of course dlm list :), etc n lunch.

Because of bosan teramat, we texted our frenz ajak hangout same.. went back to Rwg tunggu member, sempat leyparking kdai mamak jp smbil bce novel.

From Rwg we went to Alamanda Putrajaya. Kereta dia tggal kt rumah, kitorg naik kereta member plak. So kt sane dpt lah mnshoppingkn diri, mkn waffle ;) delicious! n lastly karaoke for 1 hour!

After Maghrib, we went back to Rwg from Putrajaya.. lalu hiway bwk smpai 300km/h still rase jauh smpai sy boleh tido kat tempat duduk belakang. krohhhhh...

B4 dia hantar sy blk Gombak, singgah dinner jap kat Rwg mengisi perut yg dah lapar tahap kebulur. n of course I called my daddy n bgtau siap2 yg sy blk lewat hari tu. Sian my daddy terpakse tggu kepulangan sy.. Sorry~ hihi

Ini kes nk cpt blk smpi TERbawak dia punye bekas spek mate dlm beg sy, lupe nk bg.. adess.. sorry..


p/s : next time, if nk tgok wayang.. we need to search dulu tempat2 n cerite2 yg ade di dunia ni ade ke tak kt tempat kite nk pi tu.. some place agak keKUNOan x update cerite latest asap so jadilah mcm cerite sy.. plan nk tgok wayang tak jadi~~~

9 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said... Reply To This Comment

muka seiras :)

Cinta Misteri said... Reply To This Comment

Haha...mcm byk atas jalan jer... Howeva u all look hepi, thats enough...

*nxtime search story baru shoot to cinema

ieedaz @ mama_isha said... Reply To This Comment

pergghh satu hari suntuk yer berjalan..epy lettew! :p

misz_eyza said... Reply To This Comment

seronoknya dia berjalan2 dari pagi smp ke mlm hihi..

Natasha said... Reply To This Comment

rmai org ckp cmtu :)

Natasha said... Reply To This Comment

nice lessons to me.. if not, nk bakar je tmpat cinema tu.. :)

Natasha said... Reply To This Comment

x plan pn nk jln shari suntuk, ingt nk tgok wyg je.. tp lain citer da :)

Natasha said... Reply To This Comment

yup.. sgt2 ;)

cweet pinky said... Reply To This Comment

besnyerr , tak ajak CP pown , hehehe . bukan jauh pown ..


*joking , CP pown bz gilerr nih ...

This Blog is Protected. Copyright 2012 © All Right Reserved by Natasha