She Has a Boyfriend : I Wonder Why?



i wonder why diz gurl still has a bf, in other words i can say, lelaki mmg suke camni ke?

diz gurl tgh dating wif his boyfren n sudden kereta yg tgh drive lalu tol, tetiber tgkap x bleh bukak. Maybe funny la jugak kn so kene gelak mcm ni "haha"..

tp diz gurl ni plak gelak camni, "hahahaha tak malu hahahaha tgkap rosak, malu je dah r bwk awek.. bwk member kt blakg lg.. hahahaha.. hahaha" dgn gelak yg agak nyaring serupe nenek kebayan dgn badan yg meliuk lintuknye mcm cacing kerawit..

wait a minute, is it funny? ergghhhh, seriously annoying, meluat jer tgok.. dat time i whispered into my heart, pliz lah mate, peliz tidur now aku da menyampah giler ni..

maybe bf die aware yg muke sy seolah2 gelakkan perangai gedik diz gurl ni, then bf die ckp la kt diz gurl, "diam lah.. tak kelakar pun.. org semue diam, awk je bising..x malu ke"

tp diz gurlz stll gelak x berhenti.. after dat, die mengamuk plak kt bf die sbb ckp camtu, konon2 x reti jage hati die dpn member2 when he said like dat.. merajuk la plak kan..

something wrong somewhere, i wonder y die camni huh?
no need la kot nk org layan ngade2 awk smpi camtu skali..

what can i say is,
org lain pn ade bf whattt, still ade batas lah kan.. xde la over..
if korg la, what should u do dgn gurl camni?...

i ever heard diz before from sum1, "rambut diz gurl mcm kene tompok2 taik burung.."
ni bru betul funny, "hahahahahahahahahahahahahahahaha"



8 comments:

Ety said... Reply To This Comment

hahaha. tak tau nak cakap dia gedik ke, ataupun sengaja nak tunjukkan gelak versi cute pada bf dia.

har har har.

kita sama2 fikir yg baik2 je laa tentang perempuan tu :)

Aina Majid said... Reply To This Comment

hehehe, attention seekers mmg mcm tu

sharmiza shahar said... Reply To This Comment

dia ada tengah sedih tu...benda kecik pon dia akan gelak besar2...

*think positive. walaupun mcm tipu. HAHA

~MiZz Atie ZieYa~ said... Reply To This Comment

malunya kena kta ngn bf mcm tuh...jatuh air muka i..heee

Sally Samsaiman said... Reply To This Comment

hihihi...tu bukan gedik...tu nak tarik perhatian org...ramai ppuan camtu sekarang...lg2 kalau ramai lelaki dekat area situ..

xpelaa...kan ada BF dia...biar BF dia yg tertarik dhn dia :)

Michelle Hopell said... Reply To This Comment

kesian la bf dia bila gf dia gelak sorang2 mcm kena sampuk. haha

Waalid5035 ™ said... Reply To This Comment

pompuan cmni bakal penghuni neraka...

lebih baik tinggalkan jer...errk!

doakanlah waalid ada kesempatan utk buat entry pasal ain sukhnah tu ye..^_^

IeRa said... Reply To This Comment

eeeii! sgt mnyampah bila tgk org camtu..
huh!

This Blog is Protected. Copyright 2012 © All Right Reserved by Natasha