Will You Still Remember This?



TELETUBBIES
dr dlu smpai now i keep questioning this - y muke die gelap? uolz tw ke knape?

USOP SONTORIAN
sumtimes myampah jgak tgok muke usop ni.. espeseli tang mulut tu.. =='

POPEYE THE SAILOR MAN
dlu my mom mesti ckp ni- "mkn sayur klu nk jd kuat mcm popeye"

POWER RANGERS
statement paling jujur di dunia- bile sorg2 sy suka berangan jd yg warne kuning tu..

SAILORMOON
citer ni femes sbb diorg cute, ade power lg.. siap ade btg hikmah lg tu, ingt?

BARNEY AND FRIENDS
anybody out there yg x apal lagu die? i luv u..u luv me.. cute kan barney..

ANAK-ANAK SIDEK
xsuke sgt dgn watak kartun sidek, byk songeh sgt =(

DORAEMON
ingt doraemon mesti ingt poket die.. isn't?!!

what else? up to here je lah boleh listkan.. da x ingt..


7 comments:

Kira Kekuri said... Reply To This Comment

okeh rindu tengok niiii :3 teletubis tuh aku tau kenapa gelap, sebab matahari tuh besar sangat kan? XD ahhaha

semua best! rindu zaman2 aku tengok power rangers, siap gaduh2 pilih warna lagi. warna biru~ hihi:3

missha said... Reply To This Comment

legend kot semua crite ni :) like.!!.tapi tak minat sailormoon sangat..hehe

Ety said... Reply To This Comment

hahaha. epik ! semua Ety tgk :D

ehh ehh boleh masukkan Dragon Ball sekali kot. hehehe :D

eimah siti said... Reply To This Comment

semua cik siti pernah tengok...hee....feveret doraemon dengan barney....=) http://eimah2328.blogspot.com

haz said... Reply To This Comment

waaahh. semua feveret kartun mase kecik2 dulu~ dengan kuasa bulan, akan menghukummu! kekeke xD

Nurul Husna Mohd Hassan said... Reply To This Comment

semua feveret ni masa kecik2. memang sharp2 tunggu depan tv punya tak nak terlepas :)

Natasha said... Reply To This Comment

@Kira Kekuri matahari tu yg ade beby kn? hampir lupe dah =)

@missha sailormoon sbb fashion die tu cantik je.. huhu

@Ety dragon ball? legend gak tu.. =)

@eimah siti of course.. comel2..

@haz itu ke ayat sailormoon? lupe dah.. amboi, ingt erk

@Nurul Husna Mohd Hassan haha.. tw xpe..

This Blog is Protected. Copyright 2012 © All Right Reserved by Natasha