Two Types Of



Assalamualaikum,
Sy x taip entry ni if benda ni x jd td................

Two types of kewujudan kt blog dat im not interested to read is.. 2 je, x byk pon..



1) kewujudan klik tab then keluar something yg opocot! Selamat Datang ke.. okiess, tu consider acceptable la jugak, sy x kesah okey  but ape pndapat korg about diz one plak, "kau nk dtg sini jgn jd copycat ni blog aku hak aku kau apehal"- copy paste dr kisah benar..  boleh tekeluar bijik mate sy ni punye la 'seram' kan.. sob sob..







2) kewujudan gadget yg penuh berambu ramba rumbai rambai la bagai. sy x kesah okey slagi x jd mcm td ni, bukan 10x refresh jerk, nk gerak cursor pon.. siput babi sedut lg laju la rasenye..- cerite kisah benar. make it simple dear..





MUET oo MUET
ps : after a few days x brdating dgn cik belog, at last today just after sy habis speaking test muet, dekat 4,5 jam jugak la sy duk terjah entry korg. even mate da barai smpai terlena stgh jam td, still sy continue tugas2 menerjah korang.. fuhh.. later sy nk story mory lah pasal muet td.. :) *sy jarang terjah pkai cbox/shoutbox, sy suke terjah dgn care komen kt entry.. harap maklum.. 









8 comments:

farah.fauzi said... Reply To This Comment

hihi..btol tuh..memule kite bsmngt nk blogwalking, ttbe ade ayt2 yg kurng best, tros hilng mood nk bw kan?

Maisarah Azmi said... Reply To This Comment

kadang2 time bw nak komen, ladi tak best bile kena tulis notification word.. annoying betoi

Ety said... Reply To This Comment

hahahaha. Ety pulak paling pantang, bila BW, then keluar, ads yang merepek2. jujur eh, ada 2,3 blog yg Ety dah stop terjah sbb keluar ads merepek.

MUET ? amacam ? okay ke ? individual, Ety shaking gilaa. pegang paper pun tangan ketar2. sampaikan lepas habis present, examiners cakap "cand.C you need to breathe" HAHAHA

grouping, alhamdulillah okay :D

zatie said... Reply To This Comment

ambik muet erkk??gud luck la 4 da next test..:)

missha said... Reply To This Comment

hehe..kadang rimas jugak dengan 2 jenis blog tu, kalau yang seken tu, terus not responding..huhu

missina said... Reply To This Comment

ermmm,,tk suka bila kita nk komen atau shoutbox tu kuar iklan yg bukan2,,mcm terkena la gitu kan,,pastu dh serik,,

Kira Kekuri said... Reply To This Comment

aku setuju bab yang welcome2 tab bagai tuh. 1 hal nak tekan2 lagi.=..= kan? gadget yg banyak pun nmpak serabut. x seronok

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Nak pasang gadget tu takde masalah.. Tapi rajin2lah timbang blog tu.. Kalau gadget2 tu melambatkan loading to your blog baik remover jer.. Satu lagi jenis yang suka pasang lagu kat blog tu.. Kalau yang bley pause & senang nak cari kat mana duduk gadget tu ok lagi.. Tapi kalau jenis yang duk menyorok sampai sudah tu lah yang wat sakit hati.. Serabut ar, nak baca entri pon tak khusyuk ngan lagu2 bagai.. Macam MM, MM pasang musicon widget jer.. Sape nak dengar boleh tekan play coz dia bukan jenis otomatik play..

This Blog is Protected. Copyright 2012 © All Right Reserved by Natasha