Tomato not Cik Tom!




Assalamualaikum..

1st time : sy kenal blog cik Tom : i can't remember d date mende ni jd.. tp dat time sy search kat google psl pe tah tetiber yg ade link CIK TOM plak yg kuar. kahkahkah.. tp time tu sy xde blog lg, sape tah die nieh?? just ignored.. hehe

time da buat blog, n nk edit blog, sy searched for "cara nk buat tab menu".. tp ada terselit Tutorial Tab Menu Jenis Lava Lamp Navigation dr belog beliau kt google, time tu bru sy explore pasal cikTom n her blog olso got many tutorials okeyy tp last2 sy x apply pon! just now sy follow belog beliau! hehe.. jujur tak? sorry lah cik Tom tp sy dah kenal u lame dah..peliss =DDD

d best article in my belog.. too much! which 1 do u want? perggh ayat nk power je kan.. okey tipu. nah! Dear All I Need Your Support diz is not my best entry, tp bcoz of diz jugak la i know what a blogger community really means to me.. means cemane tu sampai sy sanggup buat entry They're Really Helping Me n reward them something, uikk ape tu? cuba uolz bukak link Dear All I Need Your Support tgok betapa dahsyat nye cara mereka komen sehingga menikam jiwa dan raga although d entry takde la gempaxx mane pongg..


click link to join

Giveaways Kedua dari Blog Cik Tom


“Artikel ini penyertaan bagi giveaway Cik Tom ditaja oleh


15 comments:

Che Rosliza Che mat said... Reply To This Comment

Blog Cik tom banyak tuto...Dah lama Sis tak ke blognya..

Cinta Misteri said... Reply To This Comment

Wahh special review utk TOM laa..

Nurul Husna Mohd Hassan said... Reply To This Comment

baru je tengok blog cik tom lepas baca entry ni :)

syiela said... Reply To This Comment

suka ke blognya.. banyak info pasal blog ni

aimaniman said... Reply To This Comment

akak pun kekadang p blog tu nak korek tutorial.. selain blog lyss dan wan hazel... suka p blog pakar ni

Michelle Hopell said... Reply To This Comment

mcm best je blog cik tom? hehe :)
nak usha hehe~

Mummy Akmar said... Reply To This Comment

Goodluck yer!

C'Jai said... Reply To This Comment

c'jai pun pernah amik tuto dr blog cik tom...

CIK TOM said... Reply To This Comment

tq join GA cik tom ye... sila update link penaja yg dah last finalise di akhir entry ya...kl dah update inform kat sini ye; http://www.ciktom.com/senarai-peserta-giveaways-kedua-dari-blog-cik-tom/

Miss Yaty said... Reply To This Comment

good luck ya.
tahniah kerana dpt rmai supporter.
have fun become a blogger :)

madkie said... Reply To This Comment

singgah sini + follow = gud luc.heehee

madkie said... Reply To This Comment

singgah sini + follow = gud luc.heehee

Dania Eryati said... Reply To This Comment

gud luck ya...klu ada masa jom join GA dgn hadiah RM350..

Belajar blogging said... Reply To This Comment

Semoga berjaya! ;p

Bayu Kenangan said... Reply To This Comment

good luck!!!

This Blog is Protected. Copyright 2012 © All Right Reserved by Natasha