1st Giveaway By AinaSyafiqah

Click BANNER to join

I saw this segment from her blog :-

I'm a bigger fan of Seungri+Big Bang
This photo consider edit la kan? =)

TAG : 1 2

5 comments:

Iza Zaty said... Reply To This Comment

GoodLuck! eh,eh, ade nama sye kat situ ~ hee

kita dari segmen yg sama : http://iza-zaty.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-ainasyafiqah.html

Dylla Abas said... Reply To This Comment

tak berapa faham la segmen ni..nanti baca balik la bg faham :p apa pun gud luck ye :)

Natasha said... Reply To This Comment

APA YANG PERLU ADA DI ENTRY KORANG ?
Nama dari siapa korang jumpe segmen ni * sertakan link . Wajib
Aina nak tengok gambar yang korang edit . sunat :)
Tag 2 orang rakan kamu *pastikan orang yang kamu tag tu tahu . Wajib
Pastu terserah kat korang nak tulis ape k ^.-
Dah siap ? letak link entry yang korang buat tuu di komen :)
dah senang tak ? hehehe

copy paste dr tuan punye GA ;)

Nur said... Reply To This Comment

Hai, saya Laila.. Salah seorang sponsor GA Aina.. Terima Kasih sebab mengikuti GA ni ye.. Laila ucapkan gudluck, dan jangan skip tau syarat like facebook laila ..
facebook sponsor

seungri ye. haha, pandai ye edit.. akak jeles pula.. hehe

Natasha said... Reply To This Comment

wc.. fanatic seungri ;)

This Blog is Protected. Copyright 2012 © All Right Reserved by Natasha