Yes I've Two Facebook Account, So??

why i make a new pesbuk account? Natasha got two facebook account, really?
Wah haji bakhil betul sy kan, satu tak cukup kerr cik tasha oii. Haha..

every single thing yg terjadi atas dunia ni kompom2 ade sbb, kan..
sy bukn manusia yg ade mse nk handle 2 pesbuk skali gus..

Mmg sy dah hampir dua bulan buke account pesbuk sy yg baru ni..
Sampai ade yg terase sy x add mereka di pesbuk yg baru..
Ade yg ckp sy sombong, ade yg ckp sy buang kawan.

Sedihnya sy, belum sempat sy add mereka di facebook baru,
diorg dah remove sy di facebook lame.
n belum sempat sy nk explain why do I late addin' them,
ade yg dah block sy terus.. Ya Allah.. sabar lah..

How can I addin' them if fesbuk sendiri limitkn..
Ade yg x phm kn? Sy nk explain pn I've no proof nk tunjuk..

Samtaim trkeluar mcm ni when I click ADD FREN or SEND FREN REQUEST
ade la dlm 20 ke 30 org when I addin' them..klik gamba utk lebih jelas,
mereka2 didn't know about diz,pelish la understand ckit.

Samtaim die bg warning yg PLEASE ADD KWN2 YG ADE KAITAN je..
Bila sy asyik duk add seorang demi seorang, tetiber poppp keluar gini,
klik gamba if x jelas..

Samtaim trkeluar yg fren request da x boleh hanta sbb terlalu byk..
Ade yg percaye ke? Yelah sy xde bukti nk tunjuk kt sini kaann );

Sampai fesbuk sy HANG for a few hours. huh =_='..
Bila sy nk login,dia ckp fesbuk sy problem,
sedang dibaiki lah ape lah bagai, sila tggu sebentar lg..


Bcoz of that sy perlu add secare berperingkat..
See this, kt fesbuk lame pn sy dah tempek besar2,
SECOND LARGER ADDING FRIENDS STAGE IN PROGRESS..
Tp still mereka pikir sy mcm2, even org yg paling rapat dgn sy pun,
die ckp sy memilih kawan. Ya Allah sabar je larr..

Fesbuk lame sy, kwn smpai satu dua ribu,
hakikatnye x semue sy kenal sbb dulu sy suke main approve je.
Now I just aware yg bahaye jugak kot2 ade stalker kan?
Sy ade stalker ke? Of course sy xde, spe la nk ambik tau sgt,
Just.. ala.. memang bahaye pon lah!! mls nk ckp.
Sy boleh je remove mereka but still why sy buat fesbuk baru?
Erm perlu cerita ke kat sini? Tu secret recipi lah k..

Jadi lah macam sahabat sy yg ini, klik gamba if tak jelas..
 
x perlu lah kot sy nk hide gamba dp or name fesbuk mereka,
xsalah sy nk sebarkn kebaikan mereka yg memahami ni..

Kenapa lah sy nk membebel pjg2 kt cni,
sbb sy rase sy betul, so henti2lah pikir bukan2 pasal sy okey syg2..  ):


5 comments:

MyMy said... Reply To This Comment

nama jak facebook and ada ramai friens smpi beribu2 tp yg tegur suma sekerat jak..
bahana asyik approve orang yang tidak di kenali hehe..
so far..skrg ni
dlm proses nak meremove org2 yg tidak di kenali hehehe

Raimi Syazwan ♌¹³ said... Reply To This Comment

betul tu..

hafiziqin said... Reply To This Comment

ad facebook?heee
feel free
><
do vidit my on9 shop
https://www.facebook.com/pages/1StopShop/404309846286770

Michelle Hopell said... Reply To This Comment

memang ada mcm tu .. kite pun ada nak add kwn tp die cakap dah banyak kwn tak boleh nak add lg..

eintan nurfuzie said... Reply To This Comment

heheh.. memang jadi cmtu pun..heheh
p/s: ramai x perasan tangan tu de tulisan blog kan?huhu

This Blog is Protected. Copyright 2012 © All Right Reserved by Natasha