Writing an Essay on Facebook Status Updates

what should we do if someone among us or around us or our friends or our relatives
bila mereka update mereka punya status kat facebook, amatlah meletihkan untuk
kita baca BECAUSE their status ni can be categorized as an ESSAY bukannye STATUS.

setakat sbaris dua, can be consider as status lagi.. but if more than 4 lines tu,
siapa nk baca? setakat hadith, dalil al-quran or whatever yg bg manfaat, it's fine.
tapi if status mereka tu duk mgutuk org, fitnah org, gosip psl mende2 x patut,
APAKAH??

kalau korang jumpe, ape korang nak buat..








2 comments:

Raimi Syazwan ♌¹³ said... Reply To This Comment

Aku akan check spelling error/typo kat karangan diaorang tu..
Hehehehe

Natasha said... Reply To This Comment

if their spelling error/typo tu kite boleh tanda n bg markah xpe jugak :D

This Blog is Protected. Copyright 2012 © All Right Reserved by Natasha